Снимка: Булфото
fallback

„Не е имало такова изпълнение и такава певица в трите сезона на Мюзик Айдъл“.

Това каза Дони след първото изпълнение на Магдалена Джанаварова, която спечели първото място, по време на финала на Мюзик Айдъл 3.

Това е и мнението на голяма част от зрителите на шоуто още първия път, когато чуха гласа й.

И сякаш състезанието приключи още тогава. То от самото начало се разбра, че качеството на това издание на състезанието ще е кът.

Качество, що се отнася до шоуто, защото това беше най-слабото издание на предаването, но с най-силните гласове.

Още на старта заради прищявката на фолк певицата Мария отпадна такъв глас, не, по-точно гласище, като това на Рут, която е подгрявала концерт не на кого да е, а на Джъстин Тимбърлейк.

Вместо нея, да продължи бе пуснат Пламен, който логично напусна състезанието още при следващото гласуване.

Мюзик Айдъл 3 протече под сянката на трагичната история на Виктория Димитрова.

Момичето твърди, че е загубило зрението си вследствие на побой от бившия си приятел Димитър Симеонов, който е бил барабанист в групата „Сленг“.

Всички изключително много съчувствахме на Вики.

В крайна сметка тя напусна състезанието по свое желание заради създалото се мнение, че за нея се гласува не заради способностите й на певица, а заради личната й трагедия.

Досега не бяхме виждали използването на човешка драма за целите на едно предаване.

Всичко обаче вече е в миналото, новият Мюзик Айдъл на България вече е излъчен, макар и някак без нужната емоция.

Може би обстановката бе охладена от появата на Генерала, който не стана ясно в ролята си на какъв връчи знака на София на победителката и обяви, че ще финансира първия клип на Маги.

Това беше Мюзик Айдъл 3 и за да не изглеждаме черногледи, можем с чиста съвест да кажем, че в него имаше две прекрасни неща: гласът на Маги и присъствието на водещата Саня.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

273

el dorado

преди 14 години

има защо македонците да ни мразяти сами си го правимтотална подмяна на вотатотална манипулациясега покер-компанията организирала този "конкурс"да върне парите на македоnците за смс-ипри положение че към края на "конкурса"се разбра че македонец в никакъв случай няма да стане айдълпомиярско предаванепомиярска btv телевизия

272

ягодка

преди 14 години

напълно съм съгласна с твоите думи и мисли,чудя се защо толкова негативни хора,те не разбират ли след като от всичко и всички са недоволни,живота няма да им се оправи и да тръгне на добре. това не са мнения а чиста злоба без основание и покритие. този не бил добър таз не била такава,другата или друг са по най,еее угодия нямате бе хора.....

271

fury

преди 14 години

Маги е страхотна и на мен ми харесва страшно много :) има си всичко,от което се нуждае,за да преуспее в този бизнес. Дано и късметът и се усмихне и да стане известна не само в България,но и в цял свят.Иска ми се да виждаме все повече преуспяващи талантливи и млади българи,на които да се радваме,а не да плюем както правят повечето за жалост..

fallback